odd zkb fetch thingy

Help and support in getting the EVE-Dev Killboard to run on your site.
celagon
Apprentice
Posts: 60
Joined: Mon Oct 07, 2013 01:50

odd zkb fetch thingy

Post by celagon » Tue Mar 12, 2019 02:32

What is this thing ?
Here is the correct timestamp. '2019-03-06 21:00:00'
Not sure why it goes to 1970 lol

ZKBApi: https://zkillboard.com/api/corporationID/587355246/
0 kills were posted and 57 were skipped (57 kills fetched). Timestamp of last kill: 1970-01-01 00:00:00
Kill 75645122 (time: 1970-01-01 00:01:00) is older than the oldest allowed date (6 February 2018)
Kill 75645130 (time: 1970-01-01 00:01:00) is older than the oldest allowed date (6 February 2018)
Kill 75645143 (time: 1970-01-01 00:01:00) is older than the oldest allowed date (6 February 2018)

User avatar
Salvoxia
Developer
Posts: 1581
Joined: Wed Feb 22, 2012 12:11

Re: odd zkb fetch thingy

Post by Salvoxia » Tue Mar 12, 2019 18:25

Pretty strange.
Could you please check if the attached class.zkbfetch.php (place it in common/includes) fixes your problem?

Best Regards,
Salvoxia
Attachments
class.zkbfetch.zip
(5.55 KiB) Downloaded 8 times

celagon
Apprentice
Posts: 60
Joined: Mon Oct 07, 2013 01:50

Re: odd zkb fetch thingy

Post by celagon » Tue Mar 12, 2019 22:26

mmm
Database error: Duplicate entry '0' for key 'log_kll_id'
SQL: INSERT INTO kb3_log (log_kll_id, log_site, log_ip_address, log_timestamp) values(0,'dabsite','IP:217.215.217.190', UTC_TIMESTAMP())


Image

User avatar
Salvoxia
Developer
Posts: 1581
Joined: Wed Feb 22, 2012 12:11

Re: odd zkb fetch thingy

Post by Salvoxia » Wed Mar 13, 2019 17:46

Extremely strange, this can only happen (should only be possible, judging from by the code...?) on manual posting of an ESI link.
Did you get this error when running zkbfech..?

celagon
Apprentice
Posts: 60
Joined: Mon Oct 07, 2013 01:50

Re: odd zkb fetch thingy

Post by celagon » Wed Mar 13, 2019 21:14

Yes sorry. Thats was manually posted.

zkb fetching isnt working even with that file. Neither is sso keys or cron jobs or nothing.
I have removed any keys readded them and still nothing.
removed all cron jobs and remade them without sucess.


Image

User avatar
Salvoxia
Developer
Posts: 1581
Joined: Wed Feb 22, 2012 12:11

Re: odd zkb fetch thingy

Post by Salvoxia » Thu Mar 14, 2019 12:48

Are the errors fro zKBFetch still date-related (1970)?
And what errors do you receive when using ESI Fetch?

I just posted this kill successfully: https://dab-killboard.net/?a=kill_detail&kll_id=85536
Do you have the ESI or zKB link to that kill that did not post for you?

Sorry things are such a mess for you...

celagon
Apprentice
Posts: 60
Joined: Mon Oct 07, 2013 01:50

Re: odd zkb fetch thingy

Post by celagon » Thu Mar 14, 2019 22:46

and now they work again. atleast to post manually.

Not sure about sso keys or zkb fetch. need to kill something first.

the only ones that dont work is from 4th march.


Image

celagon
Apprentice
Posts: 60
Joined: Mon Oct 07, 2013 01:50

Re: odd zkb fetch thingy

Post by celagon » Fri Mar 15, 2019 03:13

Yes the same problem happends when trying zkb fetching.
ZKBApi: https://zkillboard.com/api/corporationID/587355246/
0 kills were posted and 3 were skipped (3 kills fetched). Timestamp of last kill: 1970-01-01 00:00:00
Kill 75686142 (time: 1970-01-01 00:01:00) is older than the oldest allowed date (6 February 2018)
Kill 75686151 (time: 1970-01-01 00:01:00) is older than the oldest allowed date (6 February 2018)
Kill 75686155 (time: 1970-01-01 00:01:00) is older than the oldest allowed date (6 February 2018)


Image

User avatar
Salvoxia
Developer
Posts: 1581
Joined: Wed Feb 22, 2012 12:11

Re: odd zkb fetch thingy

Post by Salvoxia » Fri Mar 15, 2019 09:46

Okay, I guess I narrowed it down to this kill (and two others):
https://zkillboard.com/kill/75510856/

And it seems... there might already be a fix for that :(
Could please check out Known issue #1 at the bottom of the release post in here?
http://www.evekb.org/forum/viewtopic.php?f=503&t=22081
At least I reproduced it on my dev board with a new 4.4.2.0 installation, and that fix fixed it..

celagon
Apprentice
Posts: 60
Joined: Mon Oct 07, 2013 01:50

Re: odd zkb fetch thingy

Post by celagon » Fri Mar 15, 2019 23:51

that worked. and using zkb fetch they all got grabbed fine.

Now i just need to kill something again to se if the cron is working to. and sso keys.


Image

Post Reply

Return to “Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests