Pilot lookup

Help and support in getting the EVE-Dev Killboard to run on your site.
underwoodr
Apprentice
Posts: 60
Joined: Sat Jan 31, 2009 03:23

Re: Pilot lookup

Post by underwoodr » Thu Mar 14, 2019 20:35

can confirm the line is correct, no joy.
I can give you a link to the cpanel and kb login (obviously via pm)
I have nothing sensitive on there anyway, and can change the password back right after.

User avatar
Salvoxia
Developer
Posts: 1563
Joined: Wed Feb 22, 2012 12:11

Re: Pilot lookup

Post by Salvoxia » Sat Mar 16, 2019 11:08

Hi,

thanks for providing me access, I'm finished and it's fixed.
Seems in your common/includes/esi/class.helpers.php, the Expected time format for ESI response header timestamps was
D, d-M-Y H:i:s O+ (e.g. Thu, 14-Mar-2019 08:59:32 GMT)
when in fact it is
D, d M Y H:i:s O+ (e.g. Thu, 14 Mar 2019 08:59:32 GMT)
(without the dashes).
I overlooked this earlier when checking your error.log, but I have absolutely no idea why it was set that way in that file. I checked the recent change history for that file, and I did find a version where the timestamp was expected like this...

Anyway, working again :)

Best Regards,
Salvoxia

underwoodr
Apprentice
Posts: 60
Joined: Sat Jan 31, 2009 03:23

Re: Pilot lookup

Post by underwoodr » Sat Mar 16, 2019 11:11

Wow that was fast!
When I first googled the error (because I always try to fix stuff myself before bothering others)
It said something similar to what you reported, I tried to edit it a few times but couldn't get the correct format.
Why it changed I'll never know.
But thanks again, your a star.

User avatar
Salvoxia
Developer
Posts: 1563
Joined: Wed Feb 22, 2012 12:11

Re: Pilot lookup

Post by Salvoxia » Sat Mar 16, 2019 11:23

Then I guess it was a combination of first the issue I first linked in the thread, and then the wrong timestamp format, but both issues showing the same symptoms.

Post Reply

Return to “Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests