odd zkb fetch thingy

Help and support in getting the EVE-Dev Killboard to run on your site.
celagon
Apprentice
Posts: 60
Joined: Mon Oct 07, 2013 01:50

Re: odd zkb fetch thingy

Post by celagon » Sat Mar 16, 2019 13:20

lol i just cant belive this stuff man.

my corp mate got some kills today and i was waiting for the cron to do its work. never did.
So i did a zkb fetch and this came up AGAIN.
ZKBApi: https://zkillboard.com/api/corporationID/587355246/
0 kills were posted and 8 were skipped (8 kills fetched). Timestamp of last kill: 1970-01-01 00:00:00
Kill 75709259 (time: 1970-01-01 00:01:00) is older than the oldest allowed date (6 February 2018)
Kill 75709590 (time: 1970-01-01 00:01:00) is older than the oldest allowed date (6 February 2018)
Kill 75709630 (time: 1970-01-01 00:01:00) is older than the oldest allowed date (6 February 2018)
Kill 75709841 (time: 1970-01-01 00:01:00) is older than the oldest allowed date (6 February 2018)
Kill 75709848 (time: 1970-01-01 00:01:00) is older than the oldest allowed date (6 February 2018)
Kill 75709850 (time: 1970-01-01 00:01:00) is older than the oldest allowed date (6 February 2018)
Kill 75709899 (time: 1970-01-01 00:01:00) is older than the oldest allowed date (6 February 2018)
Kill 75709902 (time: 1970-01-01 00:01:00) is older than the oldest allowed date (6 February 2018)

User avatar
Salvoxia
Developer
Posts: 1571
Joined: Wed Feb 22, 2012 12:11

Re: odd zkb fetch thingy

Post by Salvoxia » Sun Mar 17, 2019 18:32

Hi,

okay, I checked on this and that's pretty interesting (and new).
Did you by any chance enable killmail classification recently?
Because this bug only shows up when killmail classification is enabled.
When posting a kill, some internal checks are executed, among them if the kill is classified. If it is, another method fails, causing posting to fail.
This will produce the weird error messages with the date of 1970.

So basically that affects only kills that are still classified as per your setting, so right now you were only able to post kills with a 24h delay...

It's a simple fix that I already added to your killboard and which will be included in any future releases.
So should be fine now :)

Thank you for your help with debugging and your patience!

Best Regards,
Salvoxia

celagon
Apprentice
Posts: 60
Joined: Mon Oct 07, 2013 01:50

Re: odd zkb fetch thingy

Post by celagon » Sun Mar 17, 2019 19:23

So thats the same thing that makes the cron jobs not working ?


Image

User avatar
Salvoxia
Developer
Posts: 1571
Joined: Wed Feb 22, 2012 12:11

Re: odd zkb fetch thingy

Post by Salvoxia » Sun Mar 17, 2019 19:38

Could you please be a bit more precise?

Generally, it doesn't matter if the kills should be posted by a cron job or triggered manually, it would not have worked either way. I'm unable to test it with ESIFetch, but that shouldn't have worked just like zKBFetch just skipped these mails.
If that's what you meant, then yes, I'm pretty confident that this was the culprit.

Best Regards,
Salvoxia

celagon
Apprentice
Posts: 60
Joined: Mon Oct 07, 2013 01:50

Re: odd zkb fetch thingy

Post by celagon » Mon Mar 18, 2019 03:19

nice. have to get out there and kill some stuff again then.


Image

Post Reply

Return to “Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests