[MOD] Stats and SSO mod

Discuss/Upload mods to the EVE-Dev Killboard.
Kold
Noob
Posts: 6
Joined: Sun Oct 23, 2016 02:40

Re: [MOD] Stats and SSO mod

Post by Kold » Sat Nov 05, 2016 01:14

prometh wrote:
Wed Nov 02, 2016 13:25
Kold wrote:
Sat Oct 29, 2016 05:01
I have some issues with the save fitting feature. Dev side is set up to be able to read/write fittings.

After SSO login I try to save a fitting...
http://www.arvo.space/kb/sso_login&meth ... F&fit=166/

Currently my KBs are in subdir of the root of a wordpress site.

I disable the WP .httacess the error message is such.

Code: Select all

The requested URL /kb/sso_login&method=savefit&page=://arvo.space/kb/index.php/kill_detail/166/&fit=166/ was not found on this server.
Anyone come across this before?
Turns out I broke simple urls when trying to fix the non-simple urls. Can you try this version: statsmod-0.4? And please clear the cache after updating.

Bests,
Snitch

Did these steps.
    Uplaoded/Overwrite the 0.4 package.
    Admin on EDK --> Cleared cache on every option.
    Tried to to save a fit and same error. with httaccess removed in root dir of site got this error.

Code: Select all

Not Found

The requested URL /kb/index.php/sso_login&method=savefit&page=://arvo.space/kb/index.php/kill_detail/443/&fit=443/ was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Adjusted the link and went to

Code: Select all

http://arvo.space/kb/index.php/sso_login&method=savefit&page=http://arvo.space/kb/index.php/kill_detail/443/&fit=443/ 
but no joy for saving the fit, but no error either.

Thank for trying. maybe I did something wrong.
Appreciate the work you modders put in to this stuff.

User avatar
prometh
Advanced
Posts: 169
Joined: Thu Aug 09, 2012 19:25
Contact:

Re: [MOD] Stats and SSO mod

Post by prometh » Sat Nov 05, 2016 01:22

You are still running version 0.3. Can you try to upload the latest version from the opening post again?

Kold
Noob
Posts: 6
Joined: Sun Oct 23, 2016 02:40

Re: [MOD] Stats and SSO mod

Post by Kold » Sun Nov 06, 2016 00:18

prometh wrote:
Sat Nov 05, 2016 01:22
You are still running version 0.3. Can you try to upload the latest version from the opening post again?
Worked like a Boss. I had screwed up and didn't realize there was a subdir that is the mod root in the unzip. I can't believe I did that.

Thanks!

Bas
Apprentice
Posts: 65
Joined: Sun Apr 20, 2014 12:11
Location: Russia, Moscow
Contact:

Re: [MOD] Stats and SSO mod

Post by Bas » Wed Dec 14, 2016 01:01

I catched one problem.
When I want to update Current Ship Value and press UpdateValue button the kb shows blank page.
I disable stats and sso mod and succefully repeat this action.

In logs:

Code: Select all

"PHP message: PHP Fatal error:  Call to undefined function showError() in /.../kb/mods/statsmod/sso_comment.php on line 12"

User avatar
prometh
Advanced
Posts: 169
Joined: Thu Aug 09, 2012 19:25
Contact:

Re: [MOD] Stats and SSO mod

Post by prometh » Fri Dec 30, 2016 11:12

Bas wrote:
Wed Dec 14, 2016 01:01
I catched one problem.
When I want to update Current Ship Value and press UpdateValue button the kb shows blank page.
I disable stats and sso mod and succefully repeat this action.

In logs:

Code: Select all

"PHP message: PHP Fatal error:  Call to undefined function showError() in /.../kb/mods/statsmod/sso_comment.php on line 12"
Sorry for the late reply, i assume its related to the update value and sso_comments both redirecting to the same page using post variables. Will check.

This should fix it: https://bitbucket.org/snitchashor/stats ... 3b0a8cffd6
Could you give it a try?

Bests,
Snitch


Image

celagon
Apprentice
Posts: 40
Joined: Mon Oct 07, 2013 01:50

Re: [MOD] Stats and SSO mod

Post by celagon » Sun Jan 08, 2017 13:51

Getting syntax error when trying to log in.

Code: Select all

Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /xxxxx/xxxxx/public_html/killboard/mods/statsmod/vendor/league/oauth2-client/src/Grant/GrantFactory.php on line 85

Bas
Apprentice
Posts: 65
Joined: Sun Apr 20, 2014 12:11
Location: Russia, Moscow
Contact:

Re: [MOD] Stats and SSO mod

Post by Bas » Mon Jan 09, 2017 15:35

prometh wrote:
Fri Dec 30, 2016 11:12
This should fix it: https://bitbucket.org/snitchashor/stats ... 3b0a8cffd6
Could you give it a try?
Tnx, problem solved for me ;]

User avatar
prometh
Advanced
Posts: 169
Joined: Thu Aug 09, 2012 19:25
Contact:

Re: [MOD] Stats and SSO mod

Post by prometh » Mon Jan 09, 2017 18:49

celagon wrote:
Sun Jan 08, 2017 13:51
Getting syntax error when trying to log in.

Code: Select all

Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /xxxxx/xxxxx/public_html/killboard/mods/statsmod/vendor/league/oauth2-client/src/Grant/GrantFactory.php on line 85
What php version are you running?


Image

celagon
Apprentice
Posts: 40
Joined: Mon Oct 07, 2013 01:50

Re: [MOD] Stats and SSO mod

Post by celagon » Tue Jan 10, 2017 02:55

Im using PHP 5,4

'EDIT'
Never mind me who cant read the full posts. Changed to php 5.5. Seams to work now.

User avatar
prometh
Advanced
Posts: 169
Joined: Thu Aug 09, 2012 19:25
Contact:

Re: [MOD] Stats and SSO mod

Post by prometh » Tue Jan 10, 2017 16:14

celagon wrote:
Tue Jan 10, 2017 02:55
Im using PHP 5,4

'EDIT'
Never mind me who cant read the full posts. Changed to php 5.5. Seams to work now.
No problem, I updated the requirements in the OP.


Image

Post Reply

Return to “Modding”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests