No Topkillers menu, cant access known Members page

This is the support forum for those running Doctor Z's killboard, based off of the EVE-Dev killboard.
Post Reply
LeTroll
Noob
Posts: 5
Joined: Sat Jun 14, 2008 20:24

No Topkillers menu, cant access known Members page

Post by LeTroll » Fri Nov 17, 2006 00:56

Hello,

I have few problems with my killboard at the moment,



There is no corp logo in the Stats page, I uploaded it in img/corps in.gif, .jpg, and .png to be sure it was alright, I also named it using the good corp ID, 170.jpg for example, and its not displaying. I tried to put the whole img folder in 777 mod and 755 mod to see if that would make a difference, but it changed nothing.



There is no Topkillers menu displaying on my killboard, and when I try to access the Known Members page, I get this error

Fatal error: Call to undefined function: stripos() in /home/www/arkcor.freehostia.com/www/killboard/common/corp_detail.php on line 345



here is the link to my killboard: http://arkcor.freehostia.com/www/killboard/index.php

Any help would be appreciated appreciated


Thanks

**edit: I changed the directories in config.php to fix the image problem, thanks for reply liquidism (didnt fix corp image problem tho)**

liquidism
Greenhorn
Posts: 18
Joined: Sat Jun 14, 2008 20:24

Post by liquidism » Fri Nov 17, 2006 01:14

check your paths in config.php :roll:

Post Reply

Return to “Doctor Z' Killboard”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest